Vår superkraft

Flexibilitet är ett stort och viktigt ord för oss på Inntech. Vi anser att det är en av våra superkrafter. Men för att inte bara ha vårt eget inifrånperspektiv har vi även frågat våra kunder vad som är viktigt för dem och varför de valt att jobba med oss på Inntech.

 

Flexibilitet genom egen produktion

Genom att vi har kontroll på hela kedjan i produktionen är vi både snabba och flexibla. Om något skulle bli fel så kan vi trycka om direkt, sånt som ofta tar onödig extra tid om man jobbar med underleverantörer. Vi har all produktion inhouse och våra egna montörer hjälper er att snabbt få allt på plats.

Vårt flexibla utbud

Vår maskinpark är oerhört uppdaterad och vi har stor bredd på vad vi kan erbjuda. Vilken typ av exponering du än behöver så kan vi förse dig med en smart lösning. Med hjälp av en mängd olika tekniker kan vi leverera det senaste för exponering.

Våra flexibla system

Vi har designat egna system för exponering som vi tagit fram för att kunna förstärka ditt budskap maximalt med en helt unik kvalitet på själva systemen och en extremt enkel och smart funktion för byte av motiv. Våra egen-framtagna system för exponering för både inom- och utomhusbruk  slår alla konkurrenters lösningar på fingrarna.

Vår flexibla service

Med oss kan du ringa och bolla idéer och få förslag på hur du kan utveckla sättet att synas på! Många av våra projekt börjar som en enkel fråga. Kan vi? Går det? Vår projektledning kommer att råda och guida dig genom varje steg av projektet. Från platsundersökningar till leverans och installation.

 

Men ibland undrar vi vad det största skälet är till att våra kunder väljer att jobba med oss. Så vi frågade. Här är några av svaren vi fick:

 

Varför har du valt att jobba med oss på Inntech?

”Närhet – då produktionen är i Stockholm tillsammans med en det fixar vi-attityd. Trevlig och engagerad personal och en vilja att utmana och testa nya sätt att producera på.”

Vad har du som kund störst nytta av i samarbetet med Inntech?

”Den breda kompetensen och många olika typer av produktioner som kan göras – tillsammans med de bästa montörerna!

Vad är det viktigaste för er som kund i samarbetet med Inntech?

”Den flexibilitet som finns tack vara att Inntech fortfarande känns som ett litet företag tillsammans med engagerad, kunnig och ambitiös personal.”

Tycker ni att Inntech har stor flexibilitet?

”Ja, tack vare den enkla och öppna kommunikationen är det lätt att komma i kontakt med rätt person som kan göra jobbet och lösa det som behövs utan att fastna i administration.”