Tänk kreativt med reklambärare

Målet med skyltning är i grunden att försöka synas och stå ut. De flesta kommer att passera förbi snabbt, ofta fullt upptagna med i sina mobiltelefoner. Ditt budskap måste därför vara både enkelt att ta till sig och väcka uppmärksamhet. Företag och butiker som lägger ned energi på att skräddarsy sin skylt eller reklambärare ökar sina chanser att nå fram till kunderna. Här delar vi med oss av några lösningar som gör att du kan stå ut lite extra.

 

Placeringen

Testa att gör din reklambärare synlig men på ett oväntat sätt. Kanske på golvet, i taket eller klä ett helt tåg i ert budskap.

Storlek och form

Runda hörn? Hjärtformad skylt? Pilform eller figurskuren? Med en formskuren skylt kan du sticka ut i mängden.

Material, belysning och rörliga skyltar

En mix av olika material som t.ex. trä, metall, akryl och belysning kan förenas i en och samma skylt och upplevas som mer intressant och dynamiskt. Kombinera exempelvis ett platt budskap med ett objekt i 3D.

Tema och budskap

Med ett tema som sticker ut blir du lättare ihågkommen av dina kunder. Skyltar behöver inte se likadana ut. Gör det till en grej att ha ett tema för dina skyltar och reklambärare, så att de hänger ihop utan att vara exakt samma.

Hör av dig till oss!

Med oss kan du ringa och bolla idéer och få förslag på hur du kan utveckla sättet att synas på! Många av våra projekt börjar som en enkel fråga. Kan vi? Går det? Vår projektledning kommer att råda och guida dig genom varje steg av projektet. Från platsundersökningar till leverans och installation.