Möt Inntech-teamet som gör skillnaden

Våra produkter är producerade med de bästa maskinerna på marknaden. Men bakom spakarna står de som gör hela skillnaden: Vårt team. Och för att våra kunder ska få lära känna de som arbetar här lite bättre så har vi gjort några mini-intervjuer.

Lär känna Nina och P-A!

Först ut i våra mini-intervjuer är Nina och Per-Anton! Per-Anton är en av de som varit på företaget absolut längst och har gedigen erfarenhet. Han gillar även Kalle Anka och Witamin Well. Nina har också hon jobbat ett bra tag på Inntech (dock inte 29 år :-D) och är en kreativ person som gillar att tänka nytt.

Namn och jobbtitel: Per-Anton Johansson

Varför har du valt att jobba på Inntech? Oj svårt att säga, jag började här för 29 år sedan. Jobbet är kul, givande, varierande och så har jag så himla sköna kollegor.

När känner du att du gör störst nytta för kunden? När jag jobbar 🙂

Varför tycker du kunder ska jobba med Inntech? Vi har trettio års erfarenhet, vilket gör att vi bryr oss lite mer. Ringer kunder och säger ett de vill ha en skylt frågar vi var den ska sitta och hur den ska användas. Får vi ett original som har för låg kvalitet säger vi till att det behöver vara bättre. Vår erfarenhet gör att vi vet vad som behövs för ett bra resultat. Dessutom är snabba.

Vad tror du kunder skulle ha störst nytta av men som de inte vet att Inntech erbjuder Bildekorer. Det är en väldigt bra annonspelare men många vet inte att vi vi gör bildekor, eftersom det inte framgår så tydligt på vår hemsida. Men vi faktiskt massor! Cirka 200 bilar per år. Allt från en logga till att man stripar om ett helt fordon. Kommuner är en stor kund vad det gäller bildekorer.

När är det som mest kul och givande på jobbet? När något större projekt är klart och vi får beröm från kunden, det är alltid lika kul!

Vilken favoritdessert äter du helst i sommar? BÄR
Vilken favoritdrink dricker du i sommar? ÖL & Witamin Well
Vad lyssnar du på i sommar? ALLT
Vad läser du under sommaren? Kalle Anka & C:O
Övrigt du kommer att göra i sommar? Bada, campa, dyka, fiska

Namn och jobbtitel: Nina Svärd, Prepress/Original

Varför har du valt att jobba på Inntech? För att jag ville jobba med något kreativt och varierande.

När känner du att du gör störst nytta för kunden? När jag skapar något som överträffar kundens förväntningar. 

Varför tycker du kunder ska jobba med Inntech? För att vi har hela paketet. Från sälj till montage. Vi har säljare och projektledare som kan hjälpa kunden att komma fram till den bästa produkten för just dem. Vi har en prepress-avdelning som kan ta fram original. Vi printar och producerar under ett och samma tak. Och sen montörer som ska åka ut och sätta upp det. 

Vad tror du kunder skulle ha störst nytta av men som de inte vet att Inntech erbjuder? Kanske att vi inte bara printar, utan att vi även har andra produktionsmetoder. Så som Frigolitskärning, laserskärning, fräsning mm. 

När är det som mest kul och givande på jobbet? När vi lyckas med nya projekt som vi gör för första gången.