Har ni en process för att uppnå önskat resultat? Vi förser er med en checklista.

För att göra ditt skyltprojekt så lyckat som möjligt krävs en tydlig bild från er på vad ni vill uppnå. Vi förser er med en punktlista på vad vi behöver från er så att vi får bästa möjliga förutsättningar att nå era mål.

 

En gemensam grund

För att vi ska förstå vad ni som kund vill uppnå krävs en tydlighet från er med vad ni har för mål, ramar och förutsättningar. Försök att ge oss underlag så att vi kan få en samlad bild av vad som ska åstadkommas. Vi går gärna igenom era önskemål tillsammans! Samarbetet och kommunikationen mellan er som kund och oss som leverantör är det som kommer att avgöra hur lyckat resultatet blir i slutändan.

Placering och budget

  • Tänk igenom projektets budget. Om det är svårt att veta exakt så kan vi hjälpa er att komma med förslag. Men detta är lättast om vi har ett hum om omfattningen.
  • Vet du var den bästa platsen är för din exponeringslösning? Annars kan vi hjälpa er att avgöra vilken typ av lösningar som är realistiska, var de passar bäst i den omgivande miljön och var lösningen ska sitta för att få bästa möjliga resultat och synlighet

Hållbara lösningar

  • Är skylten en långsiktig investering eller ska den bara finnas under en kort period? Sånt har stor inverkan på priset.
  • Har ni miljön i åtanke? Även om lösningen är kortsiktig kan man återanvända många exponeringslösningar. Detta kan vara värt att ha i åtanke – för både miljöns och plånbokens del.
  • Kommer er exponeringslösning att vara utsatt ljus- eller vädermässigt? Sånt är bra att veta, eftersom det avgör vilken typ av material man väljer.

Leverans och montering

  • Behöver ni hjälp med montering?
  • Behöver ni bygglov för att få montera skylten?

 

Om ni ger oss denna information har vi alla förutsättningar att lyckas med ert skylt- eller exponeringsprojekt!

Hör gärna av er till oss om ni vill rådfråga oss om något. Vi hjälper gärna till med idéer och beräkningar! Ring oss så hjälps vi åt att hitta en lösning som passar er!