Checklista för din butiksexponeringEn butik är en konkurrensutsatt miljö. På Inntech ser vi till att intrycket av just ditt varumärke förstärks och att du sticker ut från konkurrenterna.

Varsågod! 

 

En gemensam grund

  • För att vi ska förstå vad ni som kund vill uppnå krävs en tydlighet från er som kund med vad ni har för mål, ramar och förutsättningar. Försök att ge oss ett underlag så att vi kan få en samlad bild av vad som ska åstadkommas. Vi går gärna igenom era önskemål tillsammans! Samarbetet och kommunikationen mellan er som kund och oss som leverantör är det som kommer att avgöra hur lyckat resultatet blir i slutändan.

 

 

Planering och budget 

  • Tänk igenom er budget. Om det är svårt att veta exakt så kan vi hjälpa er att komma med förslag. Men detta är lättast om vi har ett hum om hur mycket ni vill ha gjort och hur stor budget ni har att röra er med.
  • Har ni planerat helheten kring er butik? Bra! Visa oss gärna helheten så kan vi lättare hjälpa er att avgöra vilken typ av lösningar som är smartast för er, hur de passar bäst i den omgivande miljön och hur olika saker ska utformade för att få bästa möjliga resultat, funktion och synlighet.

Hållbara lösningar

  • Är butiksexponeringen en långsiktig investering eller ska den bara användas under ett kortare tag?
  • Har ni miljön i åtanke? Även om lösningen är kortsiktig kan man återanvända många lösningar inom butiksexponering. Detta kan vara värt att ha i åtanke – för både miljöns och plånbokens del. Vi hjälper er att tänka miljömässigt.
  • Kommer er butiksexponeringen att vara utsatt ljus- eller vädermässigt? Sånt är bra att veta, eftersom det avgör vilken typ av material man väljer.

Leverans och montering

  • Behöver ni hjälp med leverans, montering eller demontering av er butiksexponering?

 

Om ni ger oss denna information har vi alla förutsättningar att lyckas med ert skylt- eller exponeringsprojekt! 

Hör gärna av er till oss om ni vill rådfråga oss om något. Vi hjälper gärna till med idéer och beräkningar! Ring oss så hjälps vi åt att hitta en lösning som passar er! Tel: 08 – 448 44 50  mailbox@inntech.se