Vilka vi är

Inntech har alltid haft en fascination för innovationer inom utskrifter. Det är inte bara att trycka på en knapp, det är långt mer komplext och mycket mer intressant. Vi jagar varje detalj som gör resultatet bättre.

Vår bakgrund

Inntech grundades 1986 av Staffan Larsvall, med tidigare bakgrund inom segelmakeri. Våra material ska ha hög kvalitet och tåla påfrestningar, precis som ett segel i hårt väder.

Vår vision

Vi har alltid satsat på de bästa maskinerna. De nyaste är alltid miljömässigt bättre, är ekonomiskt fördelaktiga, kan skriva ut på större bredder och har klarare färger.

Nyheter, sånt vi gör och sånt vi gillar

Här visar vi upp vad vi gör. Ibland skriver vi om sånt vi tror våra kunder kan ha nytta av. Och ibland skriver vi om saker som vi gillar.

Inntech – Med vind i seglen

Lär känna vår VD Max och hans tänk angående lite av varje!

Max Larsvall har vuxit upp med Inntech, som grundades av hans far, Staffan Larsvall, 1986. Redan som barn fick Max följa med och ”hjälpa till” på Inntech. 
– Så fort jag hade en idé att göra något roligt, som exempelvis en surfbräda eller att klä in en hel bil i djungelmotiv, så kunde jag göra det på Inntech. För mig har Inntech alltid varit en kreativ språngbräda, där allt är möjligt!

Inntech tar avstamp i ett antal ledord – figursytt, stormsäkrat, knivskarpt och närproducerat. Vad betyder de?
– Figursytt syftar till våra lösningar och specialproduktioner där vi med hjälp av vår mångsidiga tillverkning har möjlighet att att erbjuda helt ”figursydda” upplägg till våra kunder.

– Stormsäkrat syftar främst till våra egna system där vi har uppfunnit ett eget sortiment med köld-, vind- och vattentåliga exponeringslösningar, där varje detalj tål tuffa förhållanden. Detta system är vi helt ensamma om på marknaden idag!

– Knivskarpt är vår kvalitetstänk i stort. Vad vi än tar för beslut inom företaget så tänker vi på att inte krångla till det i onödan, att kvalitetsgranska alla resultat och ta höjd för att klara de krav som ställs och att alltid hitta de smartaste lösningarna till våra kunder.

– Närproducerat innebär att all tillverkning sker i Sverige, närmare bestämt i våra lokaler i Stockholm, vilket ju är bra både för miljön och för att vi kan vara väldigt snabba när det behövs!

Vad är det bästa med Inntech, enligt din åsikt?
– Vår förmåga att leverera figursydda lösningar och specialprodukter på kort tid samt vår strävan efter att jobba miljöriktigt.

Berätta om Inntechs egen-framtagna system för exponering? Hur kommer det sig att ni valde att satsa på dem? 
– Även om mycket har förändrats sedan starten så har vi samma grundtanke, nämligen att våra produkter ska ha hög kvalitet och tåla påfrestningar, precis som ett segel i hårt väder. Vi tyckte helt enkelt inte att det fanns några system som var tillräckligt tåliga, flexibla och smarta på marknaden. Vi har tagit fram en serie inom exponering som slår alla konkurrenters lösningar på fingrarna! Varje detalj är framtagen för att tåla tuffa förhållanden. Man kan dessutom återanvända produkterna om och om igen, vilket är bra ur miljöhänseende. Därför dominerar till exempel vår skistarram i de skandinaviska skidorterna – inga andra exponeringslösningar håller måttet i tuffa förhållanden och under längre tid.

Vad är ditt personliga förhållande till tuffa väderförhållanden?
–Jag älskar skidåkning, surfing och en hel del andra utomhusaktiviteter! Är det något jag lärt mig när jag varit i extrema väderförhållanden så är det vikten av att ha bra kvalitet på grejerna man använder, då får man bättre resultat och roligare under tiden! Exakt samma är det egentligen med skyltar och exponeringslösningar. Om man gör saker som håller så kan man använda det flera gånger, det håller sig snyggare och därmed får man bättre effekt och resultat!

Fem starka skäl att välja oss

  1. Med oss behöver du bara en leverantör för hela ditt skyltbehov, från ax till limpa. Vilken typ av exponering du än behöver så kan vi förse dig med lösningen. Vår maskinpark är oerhört uppdaterad och vi har stor bredd på vad vi kan erbjuda.
  2. Vi är snabba. Vi har all produktion inhouse och våra egna montörer hjälper er att få allt på plats.
  3. Vi har stor kreativitet och kunskap som vi gärna delar med oss för att göra din lösning så bra den kan bli. Med hjälp av en mängd olika tekniker kan vi leverera det senaste inom lösningar för exponering.
  4. Vi har egen-framtagna system för exponering för både inom- och utomhusbruk, som slår alla konkurrenters lösningar på fingrarna. Våra saker är framtagna av segelmakare som förstår vad “väder och vind” verkligen innebär.
  5. Vi jobbar aktivt med miljöfrågor och hjälper dig skapa hållbara lösningar. Som ett av Sveriges mest miljöanpassade skyltföretag får vi aldrig sluta att förbättra och utveckla företaget.

Kontakta oss idag för att bolla idéer och få förslag på hur du kan utveckla sättet du syns på!

 

Hösttips!

Tänk på att hösten är en perfekt tid att stripa om din båt inför nästa sommar. Ring oss så hjälper vi dig med designförslag.

Glad sommar!

Vi vill önska dig en riktigt härlig sommar. Vi kommer att ha öppet i sommar, så det är bara att höra av sig till oss. Glad sommar!

Nu lanserar vi vår nya hemsida!

Nu kan vi äntligen presentera vår nya hemsida! Vi hoppas att den ska ge dig inspiration, nya idéer och nya möjligheter. Sidan är producerad av Alinder Design och vi hoppas att den kommer dig till nytta!