Vilka vi är

Inntech har alltid haft en fascination för innovationer inom utskrifter. Det är inte bara att trycka på en knapp, det är långt mer komplext och mycket mer intressant. Vi jagar varje detalj som gör resultatet bättre.

Vår bakgrund

Inntech grundades 1986 av Staffan Larsvall, med tidigare bakgrund inom segelmakeri. Våra material ska ha hög kvalitet och tåla påfrestningar, precis som ett segel i hårt väder.

Vår vision

Vi har alltid satsat på de bästa maskinerna. De nyaste är alltid miljömässigt bättre, är ekonomiskt fördelaktiga, kan skriva ut på större bredder och har klarare färger.

Nyheter, sånt vi gör och sånt vi gillar

Här visar vi upp vad vi gör. Ibland skriver vi om sånt vi tror våra kunder kan ha nytta av. Och ibland skriver vi om saker som vi gillar.

Har ni en process för att uppnå önskat resultat? Vi förser er med en checklista.

För att göra ditt skyltprojekt så lyckat som möjligt krävs en tydlig bild från er på vad ni vill uppnå. Vi förser er med en punktlista på vad vi behöver från er så att vi får bästa möjliga förutsättningar att nå era mål.

 

En gemensam grund

För att vi ska förstå vad ni som kund vill uppnå krävs en tydlighet från er med vad ni har för mål, ramar och förutsättningar. Försök att ge oss underlag så att vi kan få en samlad bild av vad som ska åstadkommas. Vi går gärna igenom era önskemål tillsammans! Samarbetet och kommunikationen mellan er som kund och oss som leverantör är det som kommer att avgöra hur lyckat resultatet blir i slutändan.

Placering och budget

 • Tänk igenom projektets budget. Om det är svårt att veta exakt så kan vi hjälpa er att komma med förslag. Men detta är lättast om vi har ett hum om omfattningen.
 • Vet du var den bästa platsen är för din exponeringslösning? Annars kan vi hjälpa er att avgöra vilken typ av lösningar som är realistiska, var de passar bäst i den omgivande miljön och var lösningen ska sitta för att få bästa möjliga resultat och synlighet

Hållbara lösningar

 • Är skylten en långsiktig investering eller ska den bara finnas under en kort period? Sånt har stor inverkan på priset.
 • Har ni miljön i åtanke? Även om lösningen är kortsiktig kan man återanvända många exponeringslösningar. Detta kan vara värt att ha i åtanke – för både miljöns och plånbokens del.
 • Kommer er exponeringslösning att vara utsatt ljus- eller vädermässigt? Sånt är bra att veta, eftersom det avgör vilken typ av material man väljer.

Leverans och montering

 • Behöver ni hjälp med montering?
 • Behöver ni bygglov för att få montera skylten?

 

Om ni ger oss denna information har vi alla förutsättningar att lyckas med ert skylt- eller exponeringsprojekt!

Hör gärna av er till oss om ni vill rådfråga oss om något. Vi hjälper gärna till med idéer och beräkningar! Ring oss så hjälps vi åt att hitta en lösning som passar er!

 


5 tips för att sticka ut lite extra

 

Syns ditt budskap tillräckligt?

Hur fångar vi uppmärksamhet i virrvarret av budskap och meddelanden runt omkring oss? Ofta behöver man anstränga sig lite extra för att budskapet ska synas. Sandra tipsar om fem sätt att sticka ut lite extra!

1. Less is more
Försök att hålla design på skyltar och vepor enkel  i sitt utseende. En skylt och vepa syns ofta i förbifart – då är det viktigt att man inte kommunicerar för mycket information.

2. Var innovativ
Tänk gärna på sånt som andra inte tänkt på. Ofta går det att få in budskap på ytor som man först inte tänkte på. Även golv, tak och pelare ger möjlighet att visa ditt budskap. Oväntade effekter kan öka genomslaget.

3. Tänk stort
Storleken går alltid att diskutera. I princip finns det inga begränsningar. Ju större desto bättre.

4. Slå två flugor i en smäll
Många praktiska ytor som dörrar, avspärrningar, skjutdörrar och papperskorgar glöms ofta bort. Sätt ditt budskap på något funktionsyta och slå två flugor i en smäll.

5. Stick ut
Skyltbranschen är föränderlig och nya material kan fånga beaktarens uppmärksamhet. Eller varför inte kombinera något objekt som sticker ut ur skylten och motivet, som exempelvis en text i 3D eller liknande.

 

Inntech – Med vind i seglen

Lär känna vår VD Max och hans tänk angående lite av varje!

Max Larsvall har vuxit upp med Inntech, som grundades av hans far, Staffan Larsvall, 1986. Redan som barn fick Max följa med och ”hjälpa till” på Inntech. 
– Så fort jag hade en idé att göra något roligt, som exempelvis en surfbräda eller att klä in en hel bil i djungelmotiv, så kunde jag göra det på Inntech. För mig har Inntech alltid varit en kreativ språngbräda, där allt är möjligt!

Inntech tar avstamp i ett antal ledord – figursytt, stormsäkrat, knivskarpt och närproducerat. Vad betyder de?
– Figursytt syftar till våra lösningar och specialproduktioner där vi med hjälp av vår mångsidiga tillverkning har möjlighet att att erbjuda helt ”figursydda” upplägg till våra kunder.

– Stormsäkrat syftar främst till våra egna system där vi har uppfunnit ett eget sortiment med köld-, vind- och vattentåliga exponeringslösningar, där varje detalj tål tuffa förhållanden. Detta system är vi helt ensamma om på marknaden idag!

– Knivskarpt är vår kvalitetstänk i stort. Vad vi än tar för beslut inom företaget så tänker vi på att inte krångla till det i onödan, att kvalitetsgranska alla resultat och ta höjd för att klara de krav som ställs och att alltid hitta de smartaste lösningarna till våra kunder.

– Närproducerat innebär att all tillverkning sker i Sverige, närmare bestämt i våra lokaler i Stockholm, vilket ju är bra både för miljön och för att vi kan vara väldigt snabba när det behövs!

Vad är det bästa med Inntech, enligt din åsikt?
– Vår förmåga att leverera figursydda lösningar och specialprodukter på kort tid samt vår strävan efter att jobba miljöriktigt.

Berätta om Inntechs egen-framtagna system för exponering? Hur kommer det sig att ni valde att satsa på dem? 
– Även om mycket har förändrats sedan starten så har vi samma grundtanke, nämligen att våra produkter ska ha hög kvalitet och tåla påfrestningar, precis som ett segel i hårt väder. Vi tyckte helt enkelt inte att det fanns några system som var tillräckligt tåliga, flexibla och smarta på marknaden. Vi har tagit fram en serie inom exponering som slår alla konkurrenters lösningar på fingrarna! Varje detalj är framtagen för att tåla tuffa förhållanden. Man kan dessutom återanvända produkterna om och om igen, vilket är bra ur miljöhänseende. Därför dominerar till exempel vår skistarram i de skandinaviska skidorterna – inga andra exponeringslösningar håller måttet i tuffa förhållanden och under längre tid.

Vad är ditt personliga förhållande till tuffa väderförhållanden?
–Jag älskar skidåkning, surfing och en hel del andra utomhusaktiviteter! Är det något jag lärt mig när jag varit i extrema väderförhållanden så är det vikten av att ha bra kvalitet på grejerna man använder, då får man bättre resultat och roligare under tiden! Exakt samma är det egentligen med skyltar och exponeringslösningar. Om man gör saker som håller så kan man använda det flera gånger, det håller sig snyggare och därmed får man bättre effekt och resultat!

Fem starka skäl att välja oss

 1. Med oss behöver du bara en leverantör för hela ditt skyltbehov, från ax till limpa. Vilken typ av exponering du än behöver så kan vi förse dig med lösningen. Vår maskinpark är oerhört uppdaterad och vi har stor bredd på vad vi kan erbjuda.
 2. Vi är snabba. Vi har all produktion inhouse och våra egna montörer hjälper er att få allt på plats.
 3. Vi har stor kreativitet och kunskap som vi gärna delar med oss för att göra din lösning så bra den kan bli. Med hjälp av en mängd olika tekniker kan vi leverera det senaste inom lösningar för exponering.
 4. Vi har egen-framtagna system för exponering för både inom- och utomhusbruk, som slår alla konkurrenters lösningar på fingrarna. Våra saker är framtagna av segelmakare som förstår vad “väder och vind” verkligen innebär.
 5. Vi jobbar aktivt med miljöfrågor och hjälper dig skapa hållbara lösningar. Som ett av Sveriges mest miljöanpassade skyltföretag får vi aldrig sluta att förbättra och utveckla företaget.

Kontakta oss idag för att bolla idéer och få förslag på hur du kan utveckla sättet du syns på!

 

Hösttips!

Tänk på att hösten är en perfekt tid att stripa om din båt inför nästa sommar. Ring oss så hjälper vi dig med designförslag.

Glad sommar!

Vi vill önska dig en riktigt härlig sommar. Vi kommer att ha öppet i sommar, så det är bara att höra av sig till oss. Glad sommar!

Nu lanserar vi vår nya hemsida!

Nu kan vi äntligen presentera vår nya hemsida! Vi hoppas att den ska ge dig inspiration, nya idéer och nya möjligheter. Sidan är producerad av Alinder Design och vi hoppas att den kommer dig till nytta!